Technical Animator

We zijn op zoek naar een Technical Animator die gefascineerd is in nieuwe technieken en denkt in mogelijkheden. In deze nieuwe functie leggen we de focus op innovatie en ontwikkeling, waarbij je rechtstreeks samenwerkt met onze 3D animator die direct betrokken is bij onze development projecten. Trial and error is key, maar dat begrijp jij als geen ander. Als Technical Animator heb je een solide basis in animeren, modelling, lighting en compositing en ten minste een basis begrip van node-based en game engine workflows. Maar, het willen leren is in deze functie belangrijker dan de al opgedane ervaring. Een 3D animator en interesse in gaming/coderen? Of juist een gamer die zich meer richting animatie wil ontwikkelen? You’re more than welcome! 
 

Must haves

What do we offer?

Who are we?

REDRUM is een film- en animatiestudio die commercials, animaties en grote (internationale) campagnes ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 30 mensen. We hebben een eigen speelplaats met een greenscreen studio, equipment, een renderfarm en een soundstudio. Elke dag weer werken wij met liefde aan onze producties. En zo gek is dat ook niet. Geen dag in het leven van onze regisseurs, tekstschrijvers, editors, cameramensen, sound designers, producers en animatoren is hetzelfde. Want onze klanten zijn namelijk net zo verschillend. Wij worden van nature aangetrokken tot het onconventionele en streven naar perfectie. En hoewel films en animaties onze expertise zijn bieden wij ook fotografie, interactie, webdesign en vormgeving. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.
 

Apply?

Voldoe je aan bovenstaande? Stuur dan jouw motivatiebrief en portfolio o.v.v. ‘Technical Animator‘ naar ons toe: work@redrumbureau.com