HR intern

Wil jij een bijdrage leveren aan het opzetten van het HR-beleid binnen een spraakmakend bureau? Spreken de onderwerpen werving en selectie, vitaliteit, learning & development en duurzame inzetbaarheid jou aan? It’s your time to shine, honey!

Tijdens de stage werk je direct samen met de HR-manager en ben je hèt aanspreekpunt voor de collega’s en management. Je brengt personeelsbehoeften en planningen in kaart, hebt een adviserende rol richting het management en zet de benodigde acties uit. Denk aan het opzetten van werving- en selectieprocessen en het analyseren van data tot aan het verder uitrollen van ons vitaliteitsbeleid en onboarding van collega’s en stagiaires. 

Daarnaast ondersteun je met de dagelijkse werkzaamheden, zoals het verwerken van personeels- en salarismutaties, bijhouden van de personeelsdossiers en het opmaken van arbeidsovereenkomsten en overeenkomst van opdrachten. Leuk als je houdt van organiseren, want we houden van wat gekkigheid om onze collega’s te verrassen. Werkplezier is immers het belangrijkste! 
 

Key-activities 

Must haves


What do we offer?


Who are we?
REDRUM is simpelweg de tofste film- en animatiestudio die er is. We zijn bezeten door creatieve onrust. Elke dag zoeken we naar vernieuwende visuele ideeën en grensverleggende storytelling. Als stagiair(e) werk je nauw samen met ons 30-koppige team dat bestaat uit scenaristen, regisseurs, camera goeroes, character animators, vfx artiesten, geluidshelden, powerhouse producers en ervaren editors. We zijn een bonte club van creatievelingen die in oude militaire paardenstallen de gekste dingen bedenken. Daarnaast zijn we bevlogen met onderwijs: leren moet makkelijker en leuker worden. Hier geven we vorm aan met de digitale leeromgeving HubHub en de creative academy Reducations. Bij ons kun je altijd wel aan iets nieuws meewerken. En als je dan nog niet je energie kwijt kan, kun je elke vrijdag meedoen aan de sportieve bootcamp! Bekijk onze showreel hier.


Apply?
Enthousiast geworden? Leuk! Wil je solliciteren? Nog leuker! Stuur een korte motivatie en jouw CV o.v.v. HR intern naar ons toe: work@redrumbureau.com