Editor

We zijn per direct op zoek naar een ervaren editor die ons team komt versterken. In deze functie ligt (zeker) aan het begin de focus op een bijzonder, internationaal project waar wij met verschillende partners hard aan werken. Daarna kun je tevens ingezet worden op projecten voor overige opdrachtgevers, zoals SNS, Xenos, Aviko, RTL en Beeld en Geluid (om maar een paar van onze paradepaardjes te benoemen). 

Met jouw ervaring weet jij als geen ander hoe je bestaande footage kunt samenvoegen tot een mooie film mèt een helder en boeiend verhaal. Daarbij is het belangrijk dat je het overzicht weet te behouden over de grote hoeveelheid materiaal en secuur en methodisch te werk gaat.

In deze functie werk je direct samen met diverse animatoren en regisseurs en bouwen jullie samen aan het eindproduct. Daarnaast bestaat het camera/editing team uit diverse cameragoeroe’s en editors met wie je kunt sparren. Kennis en/of ervaring van (2D/3D) animaties en deze processen is fijn, maar niet noodzakelijk.


Must haves


What do we offer?

Who are we?

REDRUM is een film- en animatiestudio die commercials, animaties en grote (internationale) campagnes ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 30 mensen. We hebben een eigen speelplaats met een greenscreen studio, equipment, een renderfarm en een soundstudio. Elke dag weer werken wij met liefde aan onze producties. En zo gek is dat ook niet. Geen dag in het leven van onze regisseurs, tekstschrijvers, editors, cameramensen, sound designers, producers en animatoren is hetzelfde. Want onze klanten zijn namelijk net zo verschillend. Wij worden van nature aangetrokken tot het onconventionele en streven naar perfectie. En hoewel films en animaties onze expertise zijn bieden wij ook fotografie, interactie, webdesign en vormgeving. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.

Apply?

Voldoe je aan bovenstaande? Stuur dan jouw motivatiebrief en portfolio o.v.v. ‘Editor‘ naar ons toe: work@redrumbureau.com