Camera/editing Intern

Wij zijn op zoek naar een camera/editing stagiair(e) die droomt in mooie beelden. Heb jij oog voor detail, weet jij zelfs van een blote billenshot (niet letterlijk hoor) iets moois te maken en ga jij helemaal los op een edit? Dan zou jij zomaar onze droomstagiair(e) kunnen zijn! En natuurlijk doe je dit niet alleen. Ons team, bestaande uit diverse cameragoeroe’s en ervaren editors, nemen je mee in de wondere wereld van film maken en leren je de kneepjes van het vak. 


Tijdens je stage draai je volledig mee met onze (film)producties en leer je het hele proces van A tot Z. Van het voorbereiden van de gear, het experimenteren met licht, opnemen van de audio, filmen op set, spotten van materiaal, de editing en tot slot sound design Ja, we zeiden het toch: het hele proces! Dit doen we voor diverse opdrachtgevers, zoals SNS, HappySoaps, Aviko, RTL en Beeld en Geluid (om maar een paar van onze paradepaardjes te benoemen). 
 

Key-activities

 

Must haves 

What do we offer?

 

Who are we?
REDRUM is simpelweg de tofste film- en animatiestudio die er is. We zijn bezeten door creatieve onrust. Elke dag zoeken we naar vernieuwende visuele ideeën en grensverleggende storytelling. Als stagiair(e) werk je nauw samen met ons 30-koppige team dat bestaat uit scenaristen, regisseurs, camera goeroes, character animators, vfx artiesten, geluidshelden, powerhouse producers en ervaren editors. We zijn een bonte club van creatievelingen die in oude militaire paardenstallen de gekste dingen bedenken. Daarnaast zijn we bevlogen met onderwijs: leren moet makkelijker en leuker worden. Hier geven we vorm aan met de digitale leeromgeving HubHub en de creative academy Reducations. Bij ons kun je altijd wel aan iets nieuws meewerken. En als je dan nog niet je energie kwijt kan, kun je elke vrijdag meedoen aan de sportieve bootcamp! Bekijk onze showreel hier.


Apply?
Enthousiast geworden? Leuk! Wil je solliciteren? Nog leuker! Stuur een korte motivatie en jouw CV (eventueel portfolio) o.v.v. Camera/editing Intern naar ons toe: work@redrumbureau.com