Applicatie ontwikkelaar

We zijn op zoek naar een ontwikkelaar die gefascineerd is in new ways en up to date blijft met nieuwe IT ontwikkelingen. Als applicatie ontwikkelaar binnen REDRUM ben je verantwoordelijk voor het beheer van verschillende applicaties, waaronder ons eigen platform Hubhub. Je onderhoudt het platform, maar zal je ook focussen op het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. En dit alles om de applicatie optimaal in gebruik te laten zijn voor ons zelf en de afnemers.

Het willen leren in deze functie is belangrijker dan de opgedane ervaringen. Een technische animator die zich wil verdiepen in applicaties of juist een startende developer? Feel free! Het is fijn als je (beginnend) ervaring hebt in of affiniteit hebt met:


Must haves

What do we offer?

Who are we?

REDRUM is een film- en animatiestudio die commercials, animaties en grote (internationale) campagnes ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 30 mensen. We hebben een eigen speelplaats met een greenscreen studio, equipment, een renderfarm en een soundstudio. Elke dag weer werken wij met liefde aan onze producties. En zo gek is dat ook niet. Geen dag in het leven van onze regisseurs, tekstschrijvers, editors, cameramensen, sound designers, producers en animatoren is hetzelfde. Want onze klanten zijn namelijk net zo verschillend. Wij worden van nature aangetrokken tot het onconventionele en streven naar perfectie. En hoewel films en animaties onze expertise zijn bieden wij ook fotografie, interactie, webdesign en vormgeving. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.

Over Hubhub
Onderwijsplatform Hubhub maakt live les vanuit de klas mogelijk en zet zich in voor inclusief onderwijs. Hubhub is opgericht door mensen die het belangrijk vinden dat we werk maken van toekomstbestendig onderwijs. Waar fysieke en digitale educatie elkaar aanvullen en versterken. Het platform vraagt om een hele zorgvuldige aanpak. Omdat het veilig moet zijn, omdat het altijd moet werken en omdat het bij moet dragen aan de ontwikkeling van de leerlingen en leerkrachten. We hebben daarom een denktank opgericht met de meest slimme koppen die een afspiegeling vormen van onze maatschappij. 

Apply?
Al zin om te beginnen? Leuk! Mail je CV en een korte motivatie naar work@redrumbureau.com.