3D animator

Wij zijn op zoek naar een te gekke 3D Animator. Jij weet ruwe ideeën te vertalen naar een meestwerk en bent gewend zowel zelfstandig als in teams professionele animaties op te zetten. Animeren is voor jou net zo makkelijk als het bedienen van je afstandsbediening. Jij bent vooruitlopend en volgt ontwikkelingen en trends op de voet. Samen met de creatives en projectmanagers maak je fantastisch werk voor onze klanten, zoals HappySoaps, RTL, SNS en Beeld en Geluid. Met jouw uitgesproken eigen stijl weet jij elk verhaal te vertellen om een passende manier.


Must haves

What do we offer?


Who are we?
REDRUM is een film- en animatiestudio die commercials, animaties en grote (internationale) campagnes ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 30 mensen. We hebben een eigen speelplaats met een greenscreen studio, equipment, een renderfarm en een soundstudio. Elke dag weer werken wij met liefde aan onze producties. En zo gek is dat ook niet. Geen dag in het leven van onze regisseurs, tekstschrijvers, editors, cameramensen, sounddesigners, producers en animatoren is hetzelfde. Want onze klanten zijn namelijk net zo verschillend. Wij worden van nature aangetrokken tot het onconventionele en streven naar perfectie. En hoewel films en animaties onze expertise zijn bieden wij ook fotografie, interactie, webdesign en vormgeving. Gewoon omdat we er geen genoeg van kunnen krijgen.
 

Apply?
Voldoe je aan bovenstaande? Stuur dan jouw motivatiebrief en portfolio o.v.v. ‘3D Animator‘ naar ons toe: work@redrumbureau.com