3D animation Intern

We zijn op zoek naar een talentvolle 3D animatie stagiair(e) die ons team komt versterken! REDRUM is een film- en animatie studio die commercials, animaties en online content ontwikkelt. Dit doen we allemaal binnen ons bureau met bijna 30 mensen. Tijdens je stage maak je zelfstandig of samen met de creative en projectmanagers fantastisch werk voor onze klanten, zoals HappySoaps, RTL, SNS en Beeld en Geluid. We staan bekend om onze sterke koppeling van animatie en live action. We kunnen dan ook niet wachten om jou de kneepjes van het vak te leren en kennis te laten maken met de wondere (werk)wereld van een animatiestudio.

Key-activities

Must haves 

What do we offer?


Who are we?
REDRUM is simpelweg de tofste film- en animatiestudio die er is. We zijn bezeten door creatieve onrust. Elke dag zoeken we naar vernieuwende visuele ideeën en grensverleggende storytelling. Als stagiair(e) werk je nauw samen met ons 30-koppige team dat bestaat uit scenaristen, regisseurs, camera goeroes, character animators, vfx artiesten, geluidshelden, powerhouse producers en ervaren editors. We zijn een bonte club van creatievelingen die in oude militaire paardenstallen de gekste dingen bedenken. Daarnaast zijn we bevlogen met onderwijs: leren moet makkelijker en leuker worden. Hier geven we vorm aan met de digitale leeromgeving HubHub en de creative academy Reducations. Bij ons kun je altijd wel aan iets nieuws meewerken. En als je dan nog niet je energie kwijt kan, kun je elke vrijdag meedoen aan de sportieve bootcamp! Bekijk onze showreel hier.


Apply?
Enthousiast geworden? Leuk! Wil je solliciteren? Nog leuker! Stuur een korte motivatie en jouw CV + portfolio o.v.v. '3D animatie stage' naar ons toe via work@redrumbureau.com.